Vi söker redovisningsekonom, deltid

Är du redovisningsekonom och vill arbeta på ett mindre bolag, där du är delaktig i det mesta som händer i verksamheten? Då kanske vi har det perfekta jobbet för dig.

Wikowia är ett familjeföretag i tredje generation som bedriver fastighetsförvaltning av kommersiella fastigheter samt bostäder. Vi utvecklar och förvaltar fastigheter i Göteborg med omnejd med målet att skapa en trivsam miljö för människor och företag.

Vi är fem personer som driver verksamheten från trivsamma, moderna lokaler i centrala Göteborg.

Vi söker nu en erfaren medarbetare till vår ekonomifunktion som består av två personer som rapporterar direkt till VD. Vi önskar en prestigelös person som kan hantera ekonomifunktionen från ax till limpa, dvs allt från reskontrahantering till bokslut. Vi eftersträvar att ha ett öppet klimat, där vi lär av och stöttar varandra.

Då vi är så få, värdesätts varje kollegas arbete och du kommer spela en viktig roll för bolagets framtida utveckling.

Ansvarsområden

I rollen som redovisningsekonom har du huvudansvaret för ett antal fastighetsbolag. I rollen ingår bland annat;

Vem är du?

Du har tidigare en gedigen erfarenhet av redovisning och skattehantering. Du tycker om att jobba självständigt, är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad, samtidigt som du har lätt för att samarbeta och stötta dina kollegor. Du har erfarenhet av affärssystem. Du har lätt för att förmedla dig med ord och text.

Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och arbetat med Hogias affärssystem och Capego.

Vi erbjuder

Utöver ovan nämnda faktorer erbjuder vi konkurrenskraftig tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en deltidtjänst, 50-60%

För mer information om tjänsten kontaktar du vår VD Ingunn Mack Løvdal, på telefon +47 915 58 553. Ansökan kan skickas till mailadress ingunn.mack.lovdal@wikowia.se