Mitt Hem – Din Hyresvärd

Nu har vi lanserat vår nya hyresgästportal Mitt Hem – Din Hyresvärd. Här kommer du som hyresgäst framöver kunna få information om din lägenhet eller lokal. Portalen fylls löpande på med nya funktioner av vår leverantör, Hogia.

Idag finns det bland annat möjlighet att hitta information om sitt hyresavtal, se sina hyresavier, ändra kontaktuppgifter och göra felanmälan.

I och med portalens start har vi nya rutiner för anmälan och hantering av felanmälningar. Framöver sker felanmälan i hyresgästportalen där kan ni följa ert ärende från anmälan till avslut. Det går bra att göra anmälan när som på dygnet, därefter kommer ni som tidigare att bli kontaktade av fastighetsskötaren för tidsbokning och åtgärd av felet.

Behöver ni göra en akut felanmälan utanför arbetstid sker detta som tidigare till MBA:s fastighetsjour på 0734-16 04 40.

För att skapa en användare på Mitt Hem - Din Hyresvärd gå till Mitt Hem - Din Hyresvärd och registrera ett användarkonto. Personlig registreringskod finner ni på er hyresavi, saknar ni er hyresavi går det bra att kontakta oss på info@wikowia.se för vidare hjälp.